Imarcon > Websites > WordPress > WordPress Plugin ontwikkeling

WordPress Plugin ontwikkeling

Wat is een Worpress Plugin?

The-Best-Wordpress-Plugins-2013
Een plugin in WordPress is een stuk PHP code/script dat de basis functionaliteit van WordPress wijzigt en/of uitbreidt. Een plugin kan van redelijk eenvoudig tot zeer complex zijn. Er is eigenlijk geen beperking wat je met een WordPress plugin kan bereiken.

Voordelen van WordPress Plugin’s

De voordelen van plugin’s zit in het feit dat er niets aan de basis (core software) van WordPress gewijzigd hoeft te worden om het gewenste resultaat te bereiken. Of dit nu een kleine of ingewikkelde aanpassing of uitbreiding zijn, het CMS WordPress blijft in tact.

Hiermee heeft u altijd de mogelijkheid om bij een nieuwe versie van WordPress zonder problemen te updaten.
Ook wordt, door deze scheiding van WordPress en de extra functionaliteiten gebouwd in de plugin’s, het voorkomen van fouten eenvoudigere en overzichtelijker.

Waar kan ik extra plugin’s vinden?

Op de website van Wordpres zijn duizenden plugin’s te vinden waarmee u u uw gewenste doel kan bereiken.
De plugin’s die hier staan, zijn veelal gratis en zeer bruikbaar. Verder zijn er op internet uitgebreidere plugin’s tegen een kleine vergoeding te koop. Soms is het wiel al een keer uitgevonden …. en hebben andere WordPress gebruikers de zelfde wensen.

Probleem met toevoegen van functies op uw website?

Wilt u een bepaalde functie aan uw WordPress website toevoegen en weet niet op welke wijze dit te realiseren, dan helpen wij u graag. Vaak is ons wel bekend met welke bestaande plugin een oplossing te realiseren is.

Mocht u echt een uniek probleem hebben of oplossing zoeken, bel ons dan helemaal. Imarcon houdt van een uitdaging..