Mobiel vriendelijke Website

De afgelopen jaren is de wijze waarop we het internet gebruiken enorm veranderd. Was het tot een paar jaar geleden alleen thuis via een desktop pc, nu kan bijna iedereen met elke moderne telefoon en altijd het internet op.

De  groei waarop dit gebeurt is enorm. Er zijn zelfs onderzoeksbureaus die verwachten dat dit in de nabije toekomst meer zal worden dan het thuis desktop gebruik.

Niet mobiel vriendelijke website van de belastingdienst
Wat elke mobiele internetter, en wellicht bent u dat ook, niet kan ontkennen is dat een groot deel van de websites hier nog niet op ingesteld zijn. Als je met een mobiel telefoon een website bezoekt wordt vaak de normale, te grote, desktop pagina gepresenteerd.

Niet mobiel vriendelijke websites

Het resultaat is dat een bezoeker moet gaan inzoomen, de pagina moet gaan verplaatsen en naar de navigatie moet zoeken. Vervolgens verder klikt en het ritueel op de volgende pagina opnieuw begint.

Uit onderzoek blijkt dat bezoekers van zulke websites het al snel opgeven en de site verlaten. Dat was nou net niet het doel dat de website eigenaar voor ogen had.

Hiernaast zie je een willekeurig voorbeeld van de een niet mobiel vriendelijke website (de belastingdienst).

Imarcon maakt uw website mobiel vriendelijk

U hebt gemerkt dat u website wellicht ook nog niet erg geschikt voor mobiel gebruik. En u bent benieuwd hoe dit te realiseren. Imarcon komt het u graag vertellen en legt u de verschillende mogelijkheden uit.

Bookmarks