Imarcon > Online Visie

Online Visie

Een wereld waar internet een centrale plaats ingenomen heeft, verandert de manier waarop mensen leven, werken en met elkaar communiceren. Bedrijven zullen zich moeten aanpassen aan deze snelle ontwikkelingen.

Voor veel organisaties blijft het lastig om de kansen te pakken. Projecten verlopen moeizaam, resultaten zijn teleurstellend. Meestal door een gebrek aan een duidelijke internetstrategie en door het ontbreken van kennis en focus in de organisatie.

Imarcon werkt vanuit uw bedrijfsdoelstellingen maar stelt ook, in de door internet veranderde omgeving, kritische vragen over deze doelen en keuzes.
Zo komen we samen met u tot een realistische en compleet beeld van online doelstellingen en activiteiten die bij uw bedrijf passen.

Uw voordeel hierin is dat er een online fundament wordt gelegd waarmee u resultaat gerichtere keuzes kunt maken tav online marketing tools en/of website.

Onze aanpak en werkwijze leveren vijf concrete voordelen op:

  1. Verhelderen door inzage in problemen en oplossingen
  2. Verbeteren door gebruik van kennis, ervaring
  3. Verenigen van gezamenlijke visie met een breed draagvlak
  4. Verduidelijken van voordelen, nadelen, kosten en opbrengsten
  5. Versnellen onafhankelijk en doelgericht

Bent u geïnteresseerd in de Imarcon werkwijze en wilt u online activiteiten of website verbeteren? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.