Imarcon > Online Marketing > Zoekmachine Marketing

Zoekmachine Marketing

Wat is Zoekmachine Marketing?

Zoekmachine Marketing omvat alle diensten waarbij zoekmachines (zoals bv Google en Bing) worden ingezet als marketingkanaal. Gebruikers van zoekmachines (en wie is dat niet?) zijn gericht op zoek naar specifieke informatie en daarom is het één van de beste online marketing kanalen.zoekmachine marketing

SEA betaald adverteren en SEO website optimalisatie

In grote lijnen is zoekmachine marketing verder op te delen in betaalde-(SEA) en z.g. organic, niet betaalde plaatsingen.
Onder Search Engine Advertising wordt het tegen betaling laten plaatsen van advertenties boven en naast de natuurlijke zoekresultaten verstaan.

De natuurlijke Organic (gratis) resultaten van uw website bij een zoekmachine hangen van veel factoren van uw website af. Het positief beïnvloeden van deze factoren wordt SEO (Search Engine Optimalisatie) genoemd.

Wat kan ik als bedrijf met Zoekmachine Marketing bereiken?

Door middel van zoekmachine marketing kunt u relevante bezoekers naar uw website trekken. Eenmaal op de website is het belangrijk deze bezoekers te laat doen waarvoor u de website heeft. Om hierop te sturen is het analyseren van deze bezoekers noodzakelijk.

Zoekmachine marketing, kosten en opbrengsten

Zowel de betaalde advertenties als het optimaliseren van uw website kosten tijd en/of geld. Het is goed om te weten of deze investering rendabel is. De waarde van een bezoekers moeten immers hoger zijn dan de kosten die u eraan uitgeeft.

Imarcon helpt u graag met opzetten van zoekmachine marketing als succesvol online kanaal. Samen met u bepalen een aantal reële doelstellingen, zoals opbrengsten, en stemmen die af met een haalbare investering.