Content Homes

MKBalans

Met MKBalans leert u de kracht van uw eigen onderneming beter kennen en kunt u nagaan hoe u presteert ten opzichte van uw concurrenten in dezelfde branche. MKBalans biedt u suggesties om samen met u te zoeken naar mogelijkheden om het nog beter te doen.

MKbalans bedrijfsscan’s

mkbalanstest-groot-st1-717x1024
Samen met eigenaar Edwin Abee zijn een viertal online bedrijfsscans ontwikkeld. De bezoeker krijgt direct nadat een aantal vragen zijn beantwoord inzicht in prestaties van het bedrijf. Deze worden overzichtelijk (en volledig automatische) in een PDF rapport verwerkt.

In de beheeromgeving heeft Ewdin alle mogelijkheden om deze scan’s eenvoudig aan te passen en te wijzigen

Automatisch aanmaken van documenten vanaf uw website

Wellicht heeft u ook behoeft aan het automatisch maken van documenten vanaf uw website. Dit kunnen bv Microsoft Excel, Word, PDF of andere formaten zijn. Neem hierover contact met ons op.


Zakelijkglasvezel

Een betrouwbare verbinding met internet is voor veel bedrijven onmisbaar geworden. Maar welke providers zijn er? En welke zakelijke internet provider levert de service garanties die bij u passen?

Op de website van Zakelijk Glasvezel kunnen bedrijven, op basis van hun postcode en huisnummer, direct zien welke internet provider er leverbaar zijn.

Imarcon heeft voor dit project een geavanceerde postcodecheck ontwikkeld. Van elke internet provider is de interface (op basis van XML, Json etc.) in de website verwerkt.

Naast deze postcodecheck implementatie is veel vooruitgang geboekt in op het gebied van zoekoptimalisatie door het technisch en juiste opzetten en invullen van de inhoud van de diverse pagina’s. Ook is er gestart met een gerichte Google Adwords campagne om de juiste bezoekers op de website te krijgen.

Resultaten Zakelijk Glasvezel

Dit alles heeft geleid tot een groeiend aantal aanvragen en opdrachten van zakelijke klanten voor advies en begeleiding op het gebied van de juiste internet verbinding.

Sprekend Peter

Spekend Peter Mobiele website
Peter Alkemade is in het dagelijks leven naast advocaat ook stemacteur en voice-over. Om zijn potentiële opdrachtgevers een indruk te geven van zijn stem heeft hij hiervoor een website met audio en video voorbeelden.
Lees verder

LM advocaten

LM advocaten Mobiel
Voor LM advocaten is duidelijke communicatie een belangrijk onderdeel van de juridische dienstverlening. Dit begint al op het moment dat een bezoeker op de website van LM advocaten komt.
Lees verder

eLTee Consultancy

eLTee Consultancy is een internationaal opererende volleybal spelersmakelaar. Drie agents / zaakwaarnemers behartigen de belangen van 150-tal professionele volleybalspelers en een groot aantal nationale en internationale clubs in het kader van arbeidsovereenkomsten en transfers.
Lees verder

Bookmarks